Cum se vede EBA la Bruxelles

Cum se vede EBA la Bruxelles

0 95

In afara visurilor ei intime, pe care i le destainuie, probabil, doar prietenei ei Elena Udrea, al carui exemplu de ascensiune doreste sa-l imite – inclusiv scopul scuza mijloacele – Elena Basescu a declarat, in urma voturilor obtinute la aceste europarlamentare, ca, tinand cont de pregatirea sa de economist, ar dori sa lucreze la Comisia de Buget-Finante a Parlamentului European.
„Am spus, la Comisia de Buget-Finante, pentru ca meseria mea este cea de economist si trebuie sa optez pentru ceva ce este in domeniul meu si pentru Comisia de Politica Externa. Sunt foarte interesatã de politica externa in general”, a declarat EBA.
Cum vi se par pretentiile ei? Dupa ce ca mesteca in dinti cuvintele, mai vorbeste si dezlanat Si vrea comisii de varf? Ea nu s-a uitat ce fete au cei din Parlamentul European si ce moaca are ea? Nu a ascultat niciun discurs de-al acelora ca sa-si muste limba inainte de a deschide sipetul cu pretentii?
Si ce daca o intereseaza cutare sau are calificarea nu mai stiu care? A dat cumva dovada ca este un exemplar de varf in vreun domeniu pretins? Bag seama ca aceasta gasculita rasfatata se crede, accedand in PE, ca intr-un magazin din Bucur Obor, unde-si poate alege ce tricou vrea. In mintea ei probabil ca acest Parlament European este confundat cu ograda lui tac-su!
Elena a mai adaugat ca se asteapta sa fie bine primita in PE, in special de cei pe care i-a cunoscut in timpul stagiaturii sale. De parca oamenii de meserie de pe acolo nu asteapta decat sa se rupa in figuri roind in jurul ei!
In legatura cu imaginea sa, fiica cea mica a presedintelui a spus ca aceasta campanie electorala a aratat ca nu este o persoana agramata, inculta, si ca stie sa isi sustina ideile.
Vedeti, ea pleaca deja cu un handicap. Este a nu stiu cata oara cand aminteste de tarele prezentate de cand a aparut in politica, ceea ce la ea acest lucru a devenit un complex de inferioritate. Nu o fi ea chiar asa de naiva incat sa nu-si dea seama, macar in sinea ei, cat de vulnerabila este, in raport cu ce se cere pe piata internationala din domeniu.
Oare ce odgoane va trage matelotul ca sa-si sprijine odrasla departe de tara, la Bruxelles?

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.