Cum sa te distrezi la mare… SINGURA!

Cum sa te distrezi la mare… SINGURA!

0 218

Daca nu ai un iubit si totusi esti hotarata sa te distrezi vara asta nu inseamna ca trebuie sa stai inchisa in casa si sa-ti plangi de mila.
Poti pleca singura in vacanta si te poti distra pe cinste facand acest lucru. In SUA, Australia si Anglia, femeile sunt obisnuite cu independenta cand vine vorba de cararea geamantanelor si nu au nevoie de nimeni altcineva sa le ajute.
Un astfel de timp, petrecut de tine cu tine insati iti poate conferi bucuria si emotia unei regasiri cu adevarat proprie si personala.
Frumusetea naturii, a unui peisaj nou, a unui loc pe care nu l-ai mai vazut niciodata, se percepe cu atat mai profund in singuratate.
Te poti bucura singura de fiecare moment al concediului tau, facand exact ceea ce vrei, unde place si cand iti place.
In functie de durata vacantei, poti incerca sa alternezi activitatile individuale cu cele colective, ca sa nu te plictisesti.
Daca esti singura, este important sa calatoresti cat mai lejer ca sa nu fii hamalul propriilor tale bagaje. De aceea, este important sa iei cu tine doar strictul necesar, nu tot sifonierul.
Ca sa-ti dau un exemplu, in loc de prosopul de plaja, ia cu tine un pareo, care este de zece ori mai usor si se si usuca mai repede. Pentru serile petrecute in singuratate, ia-ti cu tine o carte, un mp3 si, de ce nu, niste acuarele, daca peisajul te inspira. Nu uita de aparatul foto, ca sa le arati tuturor ca te-ai distrat pe cinste.
Este important sa-ti alegi ca destinatie, locatiile aglomerate pentru a avea posibilitatea sa intalnesti oameni tineri si aventurieri cu care poti schimba pareri si impresii si cu care te poti imprieteni pentru cateva zile.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.