Cum sa evitati aglomeratia pe sosele in weekend

Cum sa evitati aglomeratia pe sosele in weekend

0 69

Pentru ca vine din nou weekend-ul si soselele vor fi din nou aglomerate, Politia Rutiera recomanda soferilor care vin de pe litoral sa foloseasca ruta ocolitoare DN 2A – Constanta – Harsova – Giurgeni – Tandarei – Slobozia – Urziceni si inapoi DN 2 – Urziceni – Bucuresti pentru a evita ambuteiajele de pe DN 22C – Cernavoda – Medgidia – Basarabi, ce precede Autostrada A2.


De asemenea, Politia Rutiera informeaza ca pe Autostrada A1 – Bucuresti – Pitesti, la km 36, pe podul peste raul Arges, pe o distanta de aproximativ 300 de metri, se executa lucrari de reparatie a partii carosabile, motiv pentru care circulatia se desfasoara pe un singur fir.


Pentru a evita posibilele ambuteiaje pe A1, Politia Rutiera recomanda soferilor sa foloseasca si ruta alternativa DN7 – Pitesti – Gaesti – Titu – Bucuresti.


In ceea ce priveste evitarea aglomeratiei de pe DN 1, pe Valea Prahovei, Politia Rutiera recomanda ruta alternativa DN 1A – Brasov – Sacele – Cheia – Valenii de Munte – Ploiesti – Buftea – Bucuresti sau ruta DN 73 – Brasov – Bran – Campulung – Muscel – Pitesti – Autostrada A1 – Bucuresti.


Soferii care au ales varianta clasica, pe Valea Prahovei, pot ca de la Sinaia sa foloseasca si varianta DN 71 – Sinaia – Fieni – Targoviste – Bucuresti.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.