Cum pot obtine taximetristii sibieni vize de TAXI

Cum pot obtine taximetristii sibieni vize de TAXI

0 58

Taximetristii si agentii economici care ofera servicii de inchiriere autoturisme pe raza municipiului Sibiu pot sa depuna documentatia necesara preschimbarii respectiv obtinerii autorizatiei necesare desfasurarii activitatii, incepand de luni, 11 august 2008, la Centrul de Informatii pentru Cetateni din Str. Samuel Brukenthal nr 2.
Autorizatiile de transport in regim de taxi au fost eliberate de Serviciul Control Comercial din cadrul Primariei Municipiului Sibiu in anul 2003, pe o perioada nedeterminata, insa potrivit Legii 39/2003, sunt valabile doar in cazul vizarii la fiecare cinci ani de catre autoritatea emitenta. In aceasta situatie se afla toate cele 1100 de autorizatii emise in municipiul Sibiu iar titularii lor sunt rugati sa depuna o cerere la
Centrul de Informatii pentru Cetateni insotita de urmatoarele documente:
– copie dupa autorizatia de taxi
– copie dupa certificatul de inmatriculare si dupa cartea de identitate a autovehicului
– copie dupa Certificatul de Agreare
– cerere pe proprie raspundere privind arondarea la un dispecerat autorizat
Agentii economici cu sediul in municipiul Sibiu, care desfasoara activitati de transport in regim de inchiriere sau presteaza servicii de inchiriere autoturisme, care nu si-au depus inca documentele necesare obtinerii autorizatiei, o pot face incepand de luni, 11 august, la sediul Primariei Municipiului Sibiu, camera P06.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.