Cum mai scapa CJ Brasov de o „gaura neagra”, scoate la licitatie...

Cum mai scapa CJ Brasov de o „gaura neagra”, scoate la licitatie Baza Sportiva Olimpia

0 557

Se pregateste licitatia pentru inchirierea Bazei Sportive Olimpia si a activitatii din zona. Plenul Consilului Judetean a votat modificarea spatiului efectiv de inchiriere , valoarea sumelor din chirie si perioada contractuala

Se pregateste licitatia pentru inchirierea Bazei Sportive Olimpia si a activitatii din zona. Plenul Consilului Judetean a votat modificarea spatiului efectiv de inchiriere , valoarea sumelor din chirie si perioada contractuala.
Prin votul de astazi, plenul consiliului judetean a corectat doua erori materiale in legatura cu documentatie pentru licitatia de inchiriere a spatiului Bazei Olimpia.
Potrivit vicepresedintelui Claudiu Coman, Consiliul Judetean oferteaza pentru licitatia publica legata de punerea in valoare a acestei baze o suprafata de teren mai mare decat cea care ii apartine. Este motivul pentru care a fost scoasa acea suprafata pe care la ora actuala sunt gradenele.baza olimpia1
S-a modificat si perioada pentru care va fi inchiriat spatiul, care a crescut de la 3 la 5 ani, cu posibilitatea de prelungire de maxim inca 5 ani.
Pretul de pornire pentru inchiriere prin licitatie a terenului proprietate a judetului Brasov cu o suprafata de 5098 de mp este de 1,2 euro mp pe luna.
Pentru cladirea Olimpia pretul este de 7,7 euro mp pe luna. In prezent imobilul este ocupat fara titlu de Clubul Sportiv Olimpia 2011 si Clubul Sportiv Societatea de Patinaj Brasov.
Consiliul judetean a demarat procedura de evacuare a celor doua cluburi.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.