Cum l-a facut Geoana diagnostician pe Iliescu

Cum l-a facut Geoana diagnostician pe Iliescu

0 190

Boala diagnosticata de onorificul Ion Iliescu la seful pesedist Mircea Geoana se agraveaza cu fiecare iesire in public a ultimului. Liderul PSD a reconfirmat recent priceperea intr-ale medicinii a fostului presedinte Iliescu. Intr-una din ultimele interventii, Geoana se straduieste sa-si merite apelativul cu care l-a gratulat tatucul Ilici si care i s-a lipit definitiv de fruntea acoperita in perioada asta de broboanele inghetate ale motiunii. Incordand cu mari eforturi muschiul flasc responsabil la PSD cu protectia sociala, Geoana a vrut din nou sa para mai viril decat este in realitate. Si a iesit prost, ca de fiecare data face pe durul la negocierile la care il tot ademeneste parsiv si autoritar de vreo cateva luni incoace Traian Basescu.


Dupa ce s-a prefacut ca rezista si s-a codit ca o fata mare, Geoana s-a gandit sa produca si ceva mai masculin in materie de parteneriat. Asa ca a dat pe gura o noua proba din categoria simptomelor catalogate atat de bine de Iliescu sub manifestarea clinica „Prostanac”. Penibil si recidivist in populismul de parada, Geoana conditioneaza colaborarea cu Basescu pentru rasturnarea si apoi inlocuirea Cabinetului Tariceanu de cresterea pensiilor din noiembrie.


Si e vorba chiar de pensiile care se maresc din octombrie!!! Si nu oricum, ci datorita chiar presiunii pe care PSD-ul a exercitat-o din opozitie asupra Moliceanului de la guvernare!


Chiar nu-i citeste nimeni discursurile lui Mirciulica inainte sa iasa in public? De ce nu-l tin si pe el la curent cu cele se-ntampla primprejur inainte sa-i dea drumul la tribuna? Cu ce a produs pana acum Mircea in materie de perle si vorbe alaturi cu realitatea, batranul edec Iliescu isi scotea patalama de diagnostician.


Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.