Cum ii scrie Base lui Boc ca-l da afara

Cum ii scrie Base lui Boc ca-l da afara

0 148

N-am vazut prostie mai mare decat sa-ti arestezi masinariile de vot din teritoriu inainte de alegeri. Este replica pe care pesedistii i-ar putea-o intoarce lui Traian Basescu, dupa ce seful statului i-a pus pe maharii PSD in capul prostimetrului pentru neglijenta usuratica de a-l mazili pe Geoana prin care si-au pus pe tava „singura functie prin care mai puteau face politica parlamentara”. Sa fi devenit Alba ca Zapada atat de aseptica inca vrea sa scoata brusc toate petele din mandatele primarilor portocalii din teritoriu? Este o intrebare valabila in contextul scenariilor fatate dupa ultimul scandal de la DNA, in care primarul Scripcaru, prefectul Gontea si directorul DSVSA Brasov Enache ar fi cercetati in dosarul de mita al fostului sef al CJPC Brasov, Ionut Spataru. Chiar daca personajele de mai sus nu au (inca) calitatea de invinuiti sau inculpati, pentru unii comentaci a devenit clar ca asaltul DNA, inceput la Cluj, cu arestarea edilului Apostu, este semnul ca Traian Basescu a dat verde la cercetat primari oranj in teritoriu. Curios ca Opozitia nu a sarit sa disece replica mustind de ingerinta in parohia justitiei din recentul interviu al presedintelui la TVR, cand a promis justitiar si flagrant „nu mai iert pe nimeni”.
Daca opozitia isi freaca mainile de bucurie si aspteapta in liniste ca sarabanda audierilor DNA sa cuprinda toata tara, un panseu al unui comentac de serviciu prin televiziuni intrece toate productele scenaritei acute de sezon. Cica Basescu ii aresteaza lui Boc primarii ca sa-i dea de-nteles ca-l schimba in curand.
Uaaaau! Vasazica Zeus vrea sa i-o traga fierarului Hefaistos din subsolul Olimpului, pe care-l pune din doua-n doua ore sa bata moneda pe redresarea economica si are brusc scrupule sa-i dea afara din calfe daca asa vor muschii lui olimpieni? Taaare!!!
Dar comentacu are si o farama de dreptate. Mesaje din astea cu natura vie s-au mai vazut in PDL, de cand alde Flutur ii scria lui Base cu oi pe dealuri mesaje de sarbatori. Sa caligrafieze Basescu cu primari oranj pe coclauri vreo scrisorica de demitere pentru Boc?
Nu cred. Asa cum il stim, seful statului e un tip mai frust, mai laconic si mult mai direct.
Daca ar vrea sa comunice ceva in stil pastoral, cu montaj ecologic vivant, i-ar trebui asa:
Un padurar care sa faca Boc! din secure.
O vaca sa faca Mu.
O jumatate de oaie.
Jumatea a doua.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.