Cum ii joaca pe degete UDMR-istii, pe „aliatii” PSD-isti !

Cum ii joaca pe degete UDMR-istii, pe „aliatii” PSD-isti !

0 182
Uniunea Democrată Maghiară din România şi-a exprimat încrederea că Guvernul de la Bucureşti va adopta încă în această săptămână o decizie cu privire la reglementarea predării limbii române în clasele primare maghiare, a declarat miercuri,nu presei din Romania ci agenţiei ungare de presă MTI peşedintele grupului UMDR din Camera Deputaţilor, Attila Korodi.
Această declaraţie a fost acordată doar Agenţiei MTI de la Budapesta, de catre deputatul maghiar după ce grupul UMDR din Camera Deputaţilor nu a participat, în semn de protest, la votul final al ordonanţei de urgenţă a Guvernului care prevede predarea limbii şi literaturii române în clasele primare maghiare de către profesori de specialitate cu studii superioare, în locul învăţătorilor.
UDMR a declarat ca aşteaptă din partea Guvernului întreprinderea unui demers politic încă în această săptămână,(!!) deoarece, în opinia sa, modificarea ordonanţei în Parlament necesită mult timp, a explicat Attila Korodi, care a adăugat că preşedintele UDMR, Hunor Kelemen, se va consulta în această chestiune cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea. Pe care, desigur, îl va „convinge” cu amenintarea voturilor udmr, decare depinde majoritatea… guvernamentala pesedista! Si asta o fac de multi ani: santajeaza majoritatea fragila a PSD …pe mana cu „opozitia” indiferent care, doar sa voteze pentru UDMR!!

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.