Cum face rost Gigi Becali de 12 milioane de euro

Cum face rost Gigi Becali de 12 milioane de euro

0 95

Lui Gigi Becali finantatorul formatiei Steaua Bucuresti, se pare ca incepe sa ii mearga din ce in ce mai bine. „Latifundiarul din Pipera” s-ar putea sa faca rost de bani de sarbatori, si astfel toti jucatorii isi vor primi salariile pe ultimile doua luni si vor avea bani de Craciun si de Revelion. Gigi Becali a anuntat ca isi va vinde cel mai bun teren pe care il are in proprietate pentru suma de 12 milioane de euro.
Aceasta suprafata de pamant se afla pe soseaua Pipera, foarte aproape de sediul Politiei Rutiere.
In aceasta zona, pretul pietei pentru un metru patrat de teren poate ajunge la 700 de euro. Daca il va vinde in acestei conditii, seful Stelei va incasa peste 10 milioane de euro.
„O sa incasez cam 12 milioane de euro! De asta raman la Bucuresti. Steaua se va descurca si fara mine la Napoli, ca doar nu joc eu. Joaca fotbalistii. Negocierile astea exista de mai mult timp si sunt aproape de a fi incheiate. E normal sa-mi dau interesul, ca nu e vorba de o afacere de doi lei. Sa dea Dumnezeu sa fac si afacerea si sa nu piarda nici Steaua”, a spus Gigi Becali.
Acum cativa ani, Gigi Becali a avut oferta de 1.500-2.000 de euro pe metru patrat pentru aceasta suprafata, dar a refuzat crezand ca poate incasa mult mai mult.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.