Culori de basm pe peretii Spitalulului Pneumo

Culori de basm pe peretii Spitalulului Pneumo

0 371

„Fii culoare si tu pentru copii!”. Este motto-ul celor care au ales sa dea un plus de viata locurilor triste, unde din nefericire, ajung multi copii. Initiativa de sambata este a patra de acest fel, dupa ce au fost pictate parcurile exterioare ale Spitalul de Copii, holul sectiei de Radiografie si cele ale Policlinicii de la Spitalul de Copii

Sectia de pediatrie a Spitalului de Pneumoftiziologie a devenit un taram de basm! Zeci de persoane s-au mobilizat pe Facebook si au mers in weekend la spital. De cele mai multe ori, copiii internati aici provin din familii nevoiase si stau in spital luni bune. Pentru ca sederea lor sa fie cat mai placuta, peretii albi si tristi de pe holuri si din saloane s-au transformat in pagini desprinse ca din povesti.
„Fii culoare si tu pentru copii!”. Este motto-ul celor care au ales sa dea un plus de viata locurilor triste, unde din nefericire, ajung multi copii. Initiativa de sambata este a patra de acest fel, dupa ce au fost pictate parcurile exterioare ale Spitalul de Copii, holul sectiei de Radiografie si cele ale Policlinicii de la Spitalul de Copii.desene spitale1
Carmina Nicolescu, organizatorul actiunii, este decisa sa continue in tot orasul, in toata tara daca se poate, deoarece culorile aplicate pe pereti alunga imaginea de boala si de trist.
Managerul Spitalului de Pneumoftiziologie se bucura ca oameni cu sufletul mare au decis sa se implice pentru a aduce o bucurie micilor pacienti.
Voluntarii au aflat de pe retelele de socializare de actiune si au sarit imediat in ajutorul initiatorilor. Acum le transmit un mesaj tuturor brasovenilor.
Cei care vor sa se implice in viitoarele actiuni pot accesa pagina de Facebook „De 1 Iunie, la Spitalul de Copii”, de unde vor afla cum pot contribui financiar sau cu o mana de ajutor.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.