Culmea propagandei electorale: PIN solicita renegocierea Tratatului de Aderare la UE

Culmea propagandei electorale: PIN solicita renegocierea Tratatului de Aderare la UE

0 74


Perioada preelectorala scoate la iveala idei care mai de care mai fistichii. Lider de piata este PIN-ul lui Cozmin care scoate “propuneri” pe banda. Dupa ce liderul partidului, a cerut acum doua zile pensionarea parlamentarilor la 65 de ani (situatie nemaintalnita in niciuna din tarile Uniunii Europene, si fiindca veni vorba, de ce nu a introdus si o limita inferioara de varsta?), a revenit la rampa cu o noua gaselnita, de data aceasta tare de tot: renegocierea Tratatului de Aderare a tarii noastre la Uniunea Europeana intrucat acesta nu ar oferi conditii avantajoase pentru cetateni.


Propunerea ne face sa ne gandim la o confuzie: oare nu cumva domnul Gusa confunda UE cu DOMO sau Flanco, care ofera frigidere si masini de spalat in conditii avantajoase, cumperi acum platesti de Pasti plus un aspirator bonus?


Dar Cozmin se tine ca stie ce spune. El este nemultumit de prestatia de negociatori a? lui Adrian Nastase, Vasile Puscas si Viorel Hrebenciuc si ii condamna pe Traian Basescu si Calin Popescu Tariceanu ca au semnat tratatul. El sustine ca Tratatul este profund nedrept, limitand productiei de canepa!?. La ce sortiment de canepa s-o fi referind Cozmin? O fi ce cred eu de-i asa de morcovit? Alte nemultumiri sunt legate de reducerea productiei de lapte, a celei de piersici, defrisarea viilor hibride si inlocuirea lor cu vita nobila.


Sa zicem c-o fi asa! Renegociaza Cozmin tratatul in interesul cultivatorilor de canepa, ori o trimite pe Lavinia?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.