Culcatul militienilor

Culcatul militienilor

0 174


Lucrarile de pe carosabil sau de la marginea lui sunt bune si necesare. Sunt in folosul unui trafic mai lejer, in folosul sis pre siguranta tuturor participantilor.Asta dup ace lucrarile sunt trerminate.


Dar cat timp se lucreaza, mai ales pe carosabil, este ceva de groaza. Cum a fost, de pilda, zilele acestea “ culcatul militienilor “ pe Grivitei, spre capat. Adica montarea acelor dispozitive de limitare a vitezei. Sau ieri, in zona Teatrului, cu nu stiu ce alte lucrari. Sau in atatea si atatea alte locuri in oras. Lucrari datorita carora circulatia auto pur si simplu se gatuie, incat stii cand pleci, dar daca treci printr-o asemenea zona sigur nu stii cand ajungi unde trebuie. Si prinasemenea locuri nici Salvarea, Politia sau Pompierii nu ar avea pe unde sa treaca, in caz de interventie.


Banuiesc ca multe dintre aceste lucrari s-ar putea face si noaptea. Zic “ banuiesc “ pentru a nu-i indigna pe specialisti ca ma dau mai destept ca ei. Insa asta ar fi o solutie civilizata, mai ales pe arterele dens circulate ziua.


?


Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.