Cui nu-i plac ochii lui Iliescu, sa plece din PSD

Cui nu-i plac ochii lui Iliescu, sa plece din PSD

0 194


In contextul “vangheliadei” din PSD, in care liderul organizatiei Bucuresti a partidului isi da cu parerea despre orice, taie si spanzura, unii si-au pus si au intrebari vis-à-vis de soarta lui Ion Iliescu.


Anuntul facut de Marean Vanghelie precum ca aceia care nu voteaza motiunea ar trebui sa plece din partid nu este valabil si pentru Ion Iliescu, fata de care “olandezul”, cum l-a botezat Adrian Nastase, are numai cuvinte de lauda.


Cand a auzit de Iliescu, vanghelie a sarit ca ars, considerand ca Presedintele de onoare trebuie respectat cum se cuvine, el fiind un simbol al PSD. Mai mult, Vanghelie se dovedeste foarte radical cu social-democratii care nu-l agreaza pe Ion Iliescu, fiind de parare ca acestia ar trebuie sa paraseasca partidul.


Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca social-democratii carora nu le place de Ion Iliescu, in calitatea sa de presedinte de onoare al PSD, ar trebui sa plece din partid.


„Domnul presedinte Ion Iliescu este presedintele de onoare, iar si cei din afara, si cei din interior, carora nu le place de Ion Iliescu, le spun sa plece”, a tunat Vanghelie in stilu-I caracteristic.


Intrebat daca si Geoana ar trebui sa plece, raspunsul liderului PSD Bucuresti a fost fara echivoc: daca? nu-i place de Iliescu si Geoana trebuie sa plece. Dar Vanghelie a aflat un secret, Geoana il iubeste pe Iliescu. „Vreau sa va spun ce nu stiti, in subsidiar: mie domnul Geoana mi-a spus ca trebuie sa-l respect pe domnul Iliescu”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.