Cui i-e frica de dottore?

Cui i-e frica de dottore?

0 101
Nu lui Traian Basescu, cu siguranta, care nu vede nimic de speriat in eventuala suspendare care il paste, mai ales dupa ce regulile de levitatie prezidentiale s-au simplificat. Nu pierde familia, ramane intreg si – important pentru domnia sa – nu merge la spital. Unde sunt medici rai, dar nici pe departe atat de malefici precum doctorul in drept de la USL, care a citit in Constitutie paragrafe ostile presedintelui pe tema reprezentarii Romaniei la Bruxelles. Dottore, l-a ironizat Traian Basescu pe specialistul USL care ii contesta drepturile de reprezentare in Consiliul Europei, in favoarea premierului Victor Ponta, care a fortat mana Parlamentului sa-l delege pentru vizita in capitala Europei.
In timp ce Basescu si Ponta continua cursa de obstacole pentru singurul scaun de la Bruxelles rezervat Romaniei, in patria post-electorala nu scaunele, ci fotoliile sunt cele mai controversate piese de mobilier oranj. Democrat-liberalii cer vehement demisii la varful partidului, dupa esecul masiv de la alegerile locale. Corul de bocitoare perdante are si momente vesele: fostul primar de sector Poteras, invins zdrobitor la urne, ii cere demisia lui Boc, castigator la mustata la Cluj. Dar cei mai multi pedelisti s-au trezit in ceasul al 13-lea sa ceara socoteala conducerii partidului, careia ii cere abia acum sa demisioneze, nu neaparat pentru dezastrul de duminica, ci pentru ca au guvernat mizerabil. Din nefericire pentru ei, nu exista dottore care sa-i faca bine si sa le restaureze procentele cu care se faleau pana deunazi.
Indiferenta la drama portocalie, natura schimba si ea candidatii. Daca inamicul public nr. 1 fusese pana acum capusa, tantarul trece in fata si ocupa topul insectelor nesuferite. Pe fondul noului flagel, un mahar pedelist are mari sanse de reabilitare: daca alegatorii l-au taxat la urne pentru mitocania sloganului, Prigoana ar putea face furori acum cu celebrul „Plici de-aici!”
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.