Cugetarile lui Vanghelie

Cugetarile lui Vanghelie

0 194

Primarul sectorului V al Capitalei si seful filialei Bucuresti al PSD, Marian Vanghelie isi recunoaste culpa in privinta dezbinarilor din cadrul coalitiei guvernamentale. El spune clar: „Tot scandalul a inceput in Romania ca am suparat-o pe doamna printesa Elena Udrea.”
„Traim intr-o tara muribunda acceptata si creata de un anumit sistem, impreuna cu doamna Elena Udrea, Printesa. Tot scandalul a inceput in Romania pentru ca am suparat-o pe doamna Printesa. Daca tot scandalul in Romania se pune pentru o fatuca, daca totul sta in relatia domnului presedinte Traian Basescu, interumana, cu doamna Elena Udrea, inseamna ca avem o problema”, a afirmat Marian Vanghelie.
Cu aceasta ocazie, liderul PSD a negat informatiile conform carora PSD-ul a solicitat Ministerul Turismului.
„Tot discursul lui Traian Basescu este demagogic. A incercat la început, nu a mers cu liberalii, a vrut sa ia o parte dintr-un grup de la noi prin domnul senator Miron Mitrea. Nu a tinut acest lucru”, a mai declarat Vanghelie.
Presedintele PSD Bucuresti sustine ca toate problemele care au aparut in ultima vreme pe scena politica sunt datorate Elenei Udrea.
„Cum poate sa vina domnul presedinte Traian Basescu sa spuna ca partidele sunt inconstiente in Coalitie si discuta despre Elena Udrea? Adica discutam de interesul dansului personal? PSD-ul ar fi putut sa intre in sala si sa deschida discuþia despre Elena Udrea?”, mai spune Vanghelie.
Vanghelie mai crede ca in Romania nu va fi bine in perioada urmatoare din cauza lui Traian Basescu.
„Din pacate, nu va fi bine in Romania, nu din cauza PD-L-ului, ci din cauza lui Traian Basescu. Tot discursul, toata campania, daca va uitati de la primarie, peste tot pe unde s-a dus, nu a creat decat niste nuclee de interese, dupa care a incercat sa se debaraseze”, a declarat liderul PSD.
Ce se mai poate comenta? De multe ori am obiectii la spusele lui Vanghelie, dar de data aceasta il aprob intru totul. Pe dumneavoastra va las sa hotarati, dupa constiinta, daca Vanghelie exagereaza sau a exprimat foarte plastic adevarul.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.