Cu voia alesilor, lucrarile la Aeroport se reiau in acest an!

Cu voia alesilor, lucrarile la Aeroport se reiau in acest an!

1 601

Mai sunt sanse ca lucrarile la aeroportul Brasov Ghimbav sa reinceapa anul acesta! Asta doar daca senatori si apoi deputatii vor aproba in regim de urgenta acest proiect. Consilierii judeteni au cerut in sedinta de luni urgentarea demersurilor pentru alocarea din nou Consiuliului Judetean a celor 200 de hectare necesare continuarii lucrarilor

Mai sunt sanse ca lucrarile la aeroportul Brasov Ghimbav sa reinceapa anul acesta! Asta doar daca senatori si apoi deputatii vor aproba in regim de urgenta acest proiect. Consilierii judeteni au cerut in sedinta de luni urgentarea demersurilor pentru alocarea din nou Consiuliului Judetean a celor 200 de hectare necesare continuarii lucrarilor la aeroport. In sedinta ordinara a consiliului judetean executivul institutei a transmis colegilor parlamentari un mesaj pentru deblocarea situatiei in care se regaseste investitia aeroportului de la Ghimbav.
Consilierii judeteni aprobasera in sedinta din luna mai proiectul de hotarare prin care au cerut prelungirea termenului legii prin care le-a fost atribuit terenul. Pe motiv ca nu puteau prelungi un termen expirat proiectul aeroportului Brasov Ghimbav nu a intrat in dezbaterea parlamentara.
A fost necesara o alta initiativa, de acesta data de modificare a termenului in care se va aloca terenul si s-a convenit pe o perioada de 10 ani. Daca totul va merge bine este posibil ca noul proiect de lege sa fie aprobat pana la sfarsitul lunii octombrie, este de parere Claudiu Coman, vicepresedinte al CJ Brasov.
Dupa ce va fi promulgata legea pot demara lucrarile la canalizare la pista si la suprafetele de miscare iar apoi la caile de rulare.

Vifor Rotar

COMENTARII

  1. Singura sansa a sefului PSD Brasov este sa porneasca rapid Aeroportul.
    Fara smecherii electorale, ca la fostele „randuri” electorale

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.