Cu sabia deasupra capului : Corona Braşov Wolves ,,condamnată” să câştige la...

Cu sabia deasupra capului : Corona Braşov Wolves ,,condamnată” să câştige la Galaţi!

0 747
După acel neverosimil 2-0, din confruntarea Dunărea Galaţi – Corona Wolves Braşov, contând pentru semifinala campionatului naţional de hochei, a venit momentul revanşei, pe Patinoarul Olimpic Braşov.
Meciurile 3 şi 4 ale confruntării, disputate la Braşov, au fost parcă trase la xerox, atât ca desfăşurare a ostilităţilor pe gheaţă, cât, mai ales, ca scor.
În acest fel, ,,lupii” Braşovului au reuşit să schimbe…cursul Dunării, cu două victorii identice : 6-1, 6-1. Asemănarea este şi mai frapantă, dacă avem în vedere evoluţia scorului pe reprize, identică în cele două partide : 2-1, 3-0, 1-0!   Scorul semifinalei este acum egal : 2-2, meciul decisiv, pentru stabilirea echipei calificată în finală, fiind programat la Galaţi, luni, 16 martie (ora 17,30).
Va fi un meci ,,de totul sau nimic” pentru echipa braşoveană care pentru a evita cel mai ruşinos moment al evoluţiei sale, din cei cinci ani de existenţă la nivel înalt, trebuie să se impună.
Atuurile principale sunt valoarea jucătorilor din lot şi experienţa lor net superioară faţă de cea a jucătorilor Dunării. Mai trebuie spus un cuvânt despre arbitraj : ar fi bine ca oficialii de la Corona Wolves Braşov să aducă luni arbitri străini la meciul de la Galaţi pentru că altfel obiectivitatea nu poate fi asigurată!
 
Dorin Duşa
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.