CU PROTECTIE DE LA BUDAPESTA, BARONII UDMR SUNT SI MAI HOTI !!

CU PROTECTIE DE LA BUDAPESTA, BARONII UDMR SUNT SI MAI HOTI !!

0 800
De regula, matrapazlacurile si faradelegile comise de baronii maghiari, sunt ascunse sub presh, cu mare grija de catre conducera UDMR si cu o „toleranta” interesata de colegii de guvernare, asa cum a fost in Regimul Basescu.  Santajul retragerii de la guvernare a functionat perfect, mentinand si confirmand una din definitiile alegerilor – se se vada cu cine va guverna UDMR… si o face de 25 de ani.
Cand rahatul e prea mare, infractorii fug in Ungaria, de unde sunt siguri ca nu sunt extradati. Cel mai „ilustru” exemplu este criminalul comunistoid, Alexandru Draghici, fostul sef la Securitatii lui Dej, ucigasul lui Patrascanu, care, fiind casatorit cu o unguroaica, a stat, bine merci, protejat in Ungaria, cu pensia de general transformata in forinti, pana a dat coltzu… Un fel de alt general Pacepa! Csongor Ritli este fiul fostului ministru al Sanatatii, Ladislau Ritli. In prezent Csongor Ritli ocupa functia de consilier local UDMR in Oradea si director la SC Atomedical Vest SRL. Aceasta firma furnizeaza dispozitive medicale destinate recuperarii deficientelor organice sau functionale (carucioare, proteze etc.). Potrivit declaratiei sale de interese, incepand cu 2013, Csongor Ritli a incheiat contracte prin Atomedical Vest cu toate Casele de Asigurari de Sanatate Judetene si cu Casa OPSNAJ. Asta afacere!!
In anul 2011, la doar cateva luni de la numirea tatalui sau in functia de ministru al Sanatatii, Csongor Ritli a castigat, ce sa vezi, concursul pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Clinic Judetean Oradea. El a fost unicul candidat la concurs, dupa ce managerul interimar, Gavril Grebisan, s-a… retras cu doua ore inainte de inceperea concursului. Ulterior, prins cu cioar vopsita, Csongor Ritli  si-a anuntat demisia din functia de director al Spitalului Judetean, dupa ce… ANI a cerut autoritatilor locale informatii cu privire la modul in care a avut loc concursul pentru postul de manager la unitatea medicala. Dar Horica (Georgescu) fara frica a pus batista pe tzambal, sa nu  supere UDMR-ul, care l-ar fi lasat cu fundul gol pe marele boc si tatucul basescu! Potrivit scrisorii sale de demisie, Csongor Ritli a dorit sa …renunte la functie, deoarece considera ca reputatia tatalui sau si masurile de reforma propuse de acesta sunt mai importante decat numirea sa la sefia Spitalului Judetean Oradea. Dar nu spune ca, atunci cand a fost numit abuziv de „taticu” pe functie, acesta era deja ministru al Sanatatii de cateva luni bune…
Lista poate continua si cu alte nume, cel mai recent „cautat”, s-a dat pierdut prin Budapesta, deputatul UDMR Marko Attila este urmărit penal pentru abuz în serviciu în dosarul şefei DIICOT Alina Bica, dupa o …condamnare definitiva.
 
(Deak Andrei)
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.