Cu apa de la inundatii nu se face spa

Cu apa de la inundatii nu se face spa

0 143

Discutia cu si despre Mircea Geoana a avut un caracter „pedagogic”, a spus pretios Adrian Nastase despre infundarea unui calus in gura lui Geoana. Care a reusit din nou sa faca figura de Prostanac; abia ce declarase presei cu o satisfactie tampa ca ar accepta fotoliul de premier daca pesedistii ar ajunge cumva la guvernare si s-a trezit gata sa piarda pana si scaunelul de membru de partid. Pedagogia aplicata la PSD era cat pe ce sa-l imbranceasca in afara partidului pentru guresenia nepotrivita care ii da ghes cand le e pesedistilor lumea politicii mai draga. Didactica pesedista izvoraste in partid de la pedagogul de scoala noua Victor Ponta, care se joaca cu catalogul in vreme ce seniorii partidului stau in banci, rozandu-si zabala de elevi trecuti. Asa sta rectorul Ion Iliescu. La fel sade cuminte si misterios decanul Adrian Nastase. Asa a fost invitat acum s-o faca Mircea Geoana, dupa ce ispaseste cele 6 luni de stat la colt cu cravata de pionier infundata adanc pe gat.
Bietul Mircea, in ciuda statutului sau special de topaitor victorios in alegeri si perdant doua ore mai tarziu, nu e destul de harsit sa fie coleg de banca cu seniorii, dar e prea batraior ca sa ia notite din prima banca. Cand va veni de la colt se va aseza pe la mijlocul caldut si anonim al clasei, cu toata functia lui paravan de presedinte al Senatului. Micul Titulescu a crescut intre timp la televizor suficient cat sa faca diplomatia in partid.
Partea hazlie este ca rusinoasa corectie de sase luni aplicata lui Geoana vine pe valul unor banuieli ca ar fi avut o intelegere cu Traian Basescu sa preia functia de prim-ministru daca Guvernul Boc pica la motiune. De altfel, si despre Ponta umbla vorba ca ar fi ticluit un blat cu acelasi Traian Basescu pentru aceeasi functie, pe care n-ar prea vrea la o adica s-o negocieze cu liberalii.
Cu ce dracu de spa sa-l fi ademenit Basescu pe Geoana? Cu izvoarele termale de la Saucesti? Cat ai fi de prostanac, n-ai cum sa-ti inchipui ca apa de la inundatii are proprietati curative.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.