Cu 350 de lei, 4 zile la 5 stele, in Poiana Brasov

Cu 350 de lei, 4 zile la 5 stele, in Poiana Brasov

0 167

Hotelierii brasoveni isi pun speranta in programul „O saptamana la munte” pentru revigorarea turismului in zona care a avut mult de suferit anul acesta din cauza crizei economice.
Biletele pentru acest program, derulat in perioada 4 octombrie – 18 decembrie, sunt deja puse la vanzare, iar preturile pachetelor de 5 zile pentru o persoana oscileaza intre 158 lei si 358 de lei, in functie de numarul de stele ale unitatii de cazare.
Programul „O saptamana la munte” se afla la a treia editie, dupa debutul stangaci din toamna anului trecut si dupa succesul din aceasta primavara.
Sunt puse la bataie 11 serii de cate 1.350 de locuri in 39 de hoteluri si pensiuni din zona montana, cu 35% mai multe fata de anul trecut, informeaza Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR).
Cele mai populare destinatii sunt Poiana Brasov, unde sunt disponibile doar structuri de cazare de 4 stele, Sinaia, Predeal, Busteni, dar si Sovata, Miercurea Ciuc sau Odorheiul Secuiesc.
Potrivit lui Dragos Raducanu, secretar general al FPTR, programul se adresaza tuturor categoriilor de turisti. „Cei care vor profita de acest program vor fi si cei cu venituri mari, care nu au putut sa-si ia un concediu in vara, si cei cu venituri mici, care nu si-au permis o vacanta la preturile practicate in sezon. Este un program pentru cei care isi pot lua 5 zile libere in aceasta perioada”, a declarat Dragos Raducanu, pentru capital.ro.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.