Crucea Rosie Brasov a oferit cadouri de Craciun

Crucea Rosie Brasov a oferit cadouri de Craciun

0 63

Voluntarii Crucii Rosii au impartit la Brasov o seama de cadouri de Craciun, pentru ca nu au uitat de cei neavuti sau napastuiti de soarta.
In toate zilele acestea de sarbatoare Mosul de la Crucea Rosie a avut destul de mult de lucru si un program extrem de incarcat.
Astfel, el nu a uitat de copiii cuminti care au fost nevoiti sa-si petreaca sarbatorile in spital, chiar daca multora parintii au avut ce le aduce, sau de familiile nevoiase. Ajutat de voluntarii de la Crucea Rosie, Mosul a impartit cadouri si pachete cu alimente.
Echipa de voluntari de la Crucea Rosie Brasov a avut grija sa aduca un zambet de sarbatori pe fetele micutilor. Ieri, de pilda, a fost randul copiilor internati la Spitalul de Boli Infectioase.

O alta actiune in acest sens s-a desfasurat de Craciun, cand cei de la Crucea Rosie au derulat programul „Un Mos de inchiriat”. Patru echipe de mosi au ajuns acolo unde au fost solicitati si in acest fel s-au strans bani pentru dulciurile si jucariile impartite apoi prin spitate sip e la sarmani.

Si donatiile constand in pachete cu faina, zahar sau ulei, care s-au strans prin programul „Banca de alimente”, au ajuns in Ajun la peste 100 de familii nevoiase.
Iata o actiune demna de toate laudele, actiune care ar fi bine sa fie sprijinita mult mai mult de cei cu “cascaval” pe ei, caci sunt destui asemenea prin Brasov si care pot renunta dintr-o clipire la nu mai mult de o mie sau doua pentru a alina sufletele celor in necaz.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.