Crosul Copiilor in Parcul Tractorul din Brasov

Crosul Copiilor in Parcul Tractorul din Brasov

0 88

Brasovenii isi sarbatoresca copiii, duminica, in Parcul Tractorul cu ocazia Crosului Copiilor. Astfel, duminica 31 mai 2009 de la ora 9.00, va avea loc in parc un cros destinat copiilor din clasele V-VIII.
Competitia se adreseaza copiilor din clasele V-VIII ale scolilor generale din Municipiul Brasov. Echipa fiecarei scoli va fi formata din minimum 5 baieti si fete, pentru fiecare categorie de varsta. Tabelul cu reprezentantii fiecarei scoli trebuie sa fie semnat de catre directorul respectivei unitati de invatamant, iar fiecare concurent trebuie sa prezinte o adeverinta medicala care sa ateste ca este apt pentru efort fizic. La inceputul crosului, elevii mai trebuie sa se prezinte la masa oficialilor cu carnetele de note sau certificatele de nastere. Sunt patru categorii de concurs: fete V-VI, baieti V-VI, fete VII-VIII si baieti VII-VIII.
Festivitatea de premiere va avea loc la Complexul Sportiv din Parcul „Tractorul”, de la orele 13.00. Organizatorii, Directia Sport si Tineret a Municipiului Brasov in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean, au anuntat si premiile: primii trei clasati la fiecare categorie de varsta, baieti si fete, vor fi premiati cu o tabara la mare, pe langa cupe, diplome si medalii. Si cum este Ziua Copiilor, fiecare participant va primi cadouri din partea organizatorilor.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.