Crosul „Alearga TU pentru EI” – cel mai bun proiect

Crosul „Alearga TU pentru EI” – cel mai bun proiect

0 393

Proiectul de voluntariat al anului in Sanatate a fost castigat de Hospice Casa Sperantei. Crosul „Alearga TU pentru EI” a fost desemnat cel mai bun proiect la Gala Nationala a Voluntarilor, care s-a desfasurat la inceputul saptamanii la Bucuresti

Proiectul de voluntariat al anului in Sanatate a fost castigat de Hospice Casa Sperantei. Crosul „Alearga TU pentru EI” a fost desemnat cel mai bun proiect la Gala Nationala a Voluntarilor, care s-a desfasurat la inceputul saptamanii la Bucuresti.
Luni a avut loc cea de-a cincea editie a Galei Nationale a Voluntarilor, cel mai amplu eveniment de recunoaștere a meritelor voluntariatului la nivel national. In cadrul competitiei au fost inscrise 193 de aplicatii si au fost alesi 98 de finalisti la mai multe categorii. Unul din cele doua proiecte de voluntariat in domeniul sanatate
a fost acordat fundatiei Hospice Casa Sperantei pentru proiectul crosul „Alearga TU pentru EI” .cros hospice1
La startul crosului s-au inscris peste 600 de persoane, care au alergat pentru speranta, in amintirea cuiva drag sau cu gandul la cei care, zi de zi, lupta cu o boala incurabila.
De asemenea, peste 70 de voluntari s-au mobilizat pentru ca totul sa se desfasoare asa cum trebuie. In urma crosului caritabil au fost stransi peste 50.000 de lei bani necesari pentru a sustine serviciile gratuite de ingrijire paliativa oferite de Hospice Casa Sperantei.
Potrivit Beatricei Manea, coordonatorul voluntarilor de la „Hospice Casa Sperantei”, obiectivul a fost sa faca vizite la domiciliu gratuite pentru beneficiari pentru a le oferi acestora sprijin medical, sprijin psiho-emotional, social si spiritual, in functie de nevoile familiei si pacientului.
La cea de-a editie a Galei Naționale a Voluntarilor au fost premiati 23 de castigatori.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.