Cros anticomunist la Brasov

Cros anticomunist la Brasov

0 120

In acest an, miscarea anticomunista din 1987 din Brasov va fi comemorata intr-un mod foarte activ. Se va organiza un cros la care sunt invitati toti cei care vor sa marcheze prin prezenta lor acest moment de cumpana pentru democratizarea Romaniei.
Crosul „15 Noiembrie” la 21 ani de la miscarea anticomunista a muncitorilor brasoveni.
Asociatia „15 Noiembrie 1987 Brasov” va aniversa 21 de ani de la miscarea anticomunista a muncitorilor brasoveni, cu aceasta ocazie asa cum era de asteptat, este organizat un eveniment sportiv de amploare, “Crosul 15 Noiembrie”.
Pe fundalul grevelor sindicatelor care mentin prima pagina a ziarelor si par sa paralizeze activitatea in Romania, asociatia brasoveana vrea sa-i scoata in strada pe toti cei care isi amintesc de acele vremuri si nu numai
„Primaria Municipiului Brasov a sprijinit financiar si in anii precedenti organizarea manifestarilor dedicate revoltei anticomuniste pentru pastrarea in memoria colectiva a amintirii celor care s-au sacrificat pentru credinta lor in libertate, devenind astfel un reper al actiunilor de protest impotriva regimului totalitar comunist”, a declarat primarul George Scripcaru.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.