Croitoru a lucrat cu materialul Guvernului

Croitoru a lucrat cu materialul Guvernului

0 60

Primul ministru Croitor(u) nici n-a avut prea mult de lucru la carpirea noului Cabinet. A lucrat, cum s-ar zice, cu materialul…Guvernului. Jumatate din componenta de 14 ministere a noului guvern sunt vechii pedelisti ai lui Boc si care, dupa doua-trei tivuri trase de Croitoru, fac acum figura de tehnocrati. O categorie profesionala foarte discreta, din moment ce sta pitita cate doua-trei mandate sub aparente de politician sadea ca sa iasa la lumina in deplina stralucire a neimplicarii politice si a competentei profesionale.
La vederea guvernului facut din foarfece de Croitoru nu poti sa nu te gandesti la cumpatarea si chiverniseala unui mester in insailari textile, deci sa nu arunce nicio scama din materialul cu care lucreaza si sa foloseasca toate zdrentele.
Dar sentimentul cel mai puternic pe care il transmite papusa de carpe legata laolalta de Croitoru ca sa exerseze niste practici woodoo pentru alungarea spiritelor rele pesediste si peneliste din economie, finante si educatie este unul liric. Ba te strabate chiar un fior arghezian la vederea creaturii peticite. Parca-l si auzi pe Traian Basescu, venit in inspectie la Palatul Victoria si intreband portarii: „L-ati vazut cumva pe Zdreanta?”.
Stiti d-voastra: cel cu ochii de faianta, facut din petice, sa se tot impiedice, etc.
Pana si Taian Basescu o sa se plictiseasca pana se va impletici creatura sa vina sa se gudure pe langa el si sa-i linga mana cu recunostinta.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.