Criza de roviniete

Criza de roviniete

0 102

Mai este doar putin pana la inceput de an, cand intra in vigoare si un nou sistem de plata a taxei de drum. Asa cum era de asteptat autoritatile sunt prinse tot nepregatite.


Celebra rovinieta, care scoate din buzunarul posesorilor de autoturisme 30 de EURO pe an, este o amintire in benzinarii.


Singura varianta de achizitionare ar fi Posta Romana, unde insa, in ultima vreme s-au format cozi groase. Parca e un blestem, romanii trebuie sa stea la coada ?pentru orice prostie.


Daca ar fi doar de moft ar fi ceva. Dar ca sa fii nevoit sa stai la coada pentru diverse obligatii catre stat mi se pare aberant.


Vor taxa de drum? Sa gasim rovinieta pe toate drumurile.


Nu asa e logic? Ba da, dar nu si pentru autoritati, care ne ameninta cu amenzi dar recunosc cu nonsalanta ca pe piata se afla doar 1% din necesarul de roviniete.


Reprezentantii Companiei Nationale de Autostrazi si?Drumuri Nationale spun ca rovinietele lipsesc de pe piata din cauza unor probleme legate de licitatia pentru tiparirea autocolantelor.


Inteleg ca de fapt abtibildul nu este o taxa de drum (lasa ca drumurile noastre nu fac uneori nici cat o ceapa degerata) ci un pretext pentru incasarea de amenzi!


?


Bianca Sorescu


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.