Criza de locuri de parcare in Brasov

Criza de locuri de parcare in Brasov

0 78

Fata de ultimii cinci ani, numarul masinilor din orasul nostru a crescut semnificativ, determinand ambuteiaje pe mai toate arterele principale. Bineinteles, ca o consecinta a acestei realitati mai putin placute pentru localnici este lipsa acuta de locuri de parcare.


La un calcul rapid putem observa ca numarul de autovehicule inregistrate in Brasov este de 180 000, fara a mai pune la socoteala numarul extrem de mare de masini care ne tranziteaza orasul. Spatiile de parcare disponibile nu?acopera nici macar jumatate din numarul?necesar pentru ca fiecare masina?sa fie?parcata corespunzator, intr-un loc special amenajat in acest sens.


?Primarul Geroge Scripcaru are vesti bune si ne informeaza ca se vor crea inca 8000 de locuri, in urmatoarele luni.


Acesta a declarat: „Exista sase locatii despre care se discuta in acest moment. Avem un proiect de realizare a unei parcari subterne sub terenul de sport de la Colegiul National „Andrei Saguna” si in apropierea Spitalului Militar. Mai exista si cel de la Parcul Central si o locatie ar fi in zona intersectiei b-dului Garii cu Al. Vlahuta si Harmanului. Alte doua locatii sunt in Poiana Brasov si in Centrul Civic”.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.