Crivat ramane in arest

Crivat ramane in arest

0 223

Marti, Curtea de Apel Brasov a decis ca Sorin Crivat, consilier de stat al Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie, care anterior a fost sef al Structurii de Securitate din cadrul acestei institutii, va mai ramane in arest.


Crivat a fost arestat luna trecuta sub acuzatia ca a pretins si a primit de la un afacerist brasovean 30.000 de euro pentru a-i inlesni acestuia desfasurarea unor afaceri cu produse petroliere prin interventia la Ministerul de Finante.


In aceasta luna, Tribunalul Brasov a decis cercetarea inculpatului in stare de libertate, fiindu-i interzis doar sa nu paraseasca localitatea, insa, ulterior, Curtea de Apel Brasov a admis recursul formulat de reprezentantii ServiciuluiTeritorial al DNA Brasov, asa ca Sorin Crivat a fost mentinut in continuare in arest. Decizia magistratilor s-a bazat, in special, pe dovezile reprezentate de inregistrarile convorbirilor telefonice avute de Crivat cu terte persoane pe care le ruga sa faca presiuni asupra magistratilor pentru a fi pus in libertate.


?

Cazul lui Crivat nu este singular la Oficiul Participatiilor. Si seful direct al lui Crivat, Dorinel Mucea face „cinste” institutiei, el fiind arestat intr-un alt dosar.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.