Cristina Vecerdi va coordona Comisia medicală versus coronavirus la Brașov

Cristina Vecerdi va coordona Comisia medicală versus coronavirus la Brașov

0 406

La propunerea prefectului Mihai-Cătălin Văsii, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov a adoptat Hotărârea nr. 8/24.03.2020, privind constituirea Comisiei de Coordonare Medicală pentru Situații de Urgență COVID-19 a județului Brașov.

Coordonator al acestei comisii a fost desemnată d-na dr. Cristina Vecerdi, șef al Unității de Primiri Urgențe de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov. Din comisie fac parte manageri ai unor spitale, medici de diferite specialități (ATI, epidemiologie, boli infecțioase), un consilier economic și unul pe probleme de logistică. Comisia este formată din experți în gestionarea medicală a situațiilor de urgență, având suportul unui grup de lucru și în conformitate cu datele furnizate de D.S.P. Brașov.

Acum Unitatea de Primiri Urgenţe a SCJU (UPU-SMURD) este condusă în continuare de dr. Cristina Vecerdi, medic primar în medicină de urgenţă, care a susţinut examenul pe data de 4 iunie 2019 şi l-a promovat, obţinând 345 de puncte din maximul de 400, din postura de candidat unic. Atunci , dr. Cristina Vecerdi a obţinut câte 100 de puncte la prezentarea proiectului său de management, la proba scrisă şi la proba practică, în timp ce pentru analiza activităţii profesionale a obţinut 45 de puncte, în contextul în care conduce o secție aflată într-o organizare, cu spațiu sub necesar, până la finalizarea șantierului pentru noul UPU. Asta în măsura în care pentru a promova atunci examenul avea nevoie de minim 200 de puncte. Doamna Verdecea a obținut, repetăm, 345 de puncte din maxim 400 dar mini 200. Doamna este competentă! Dar adevăratul examen acum îl dă..

Iulian Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.