Cristian Tudor Popescu, o canalie de mari proporții, a rămas aceeasi lichea...

Cristian Tudor Popescu, o canalie de mari proporții, a rămas aceeasi lichea umflată până la sfârșit!

0 167

„Să ne gândim că această sentință ar fi putut să nu fie pronunțată niciodată, dacă Liviu Dragnea și-ar fi atins unul dintre scopurile principale ale vieții și activității sale, și anume distrugerea justiției din România, îngenuncherea ei.(Trebuie sa fii un mare dobitoc sa pui pe hartie ineptia privind „scopurile principale ale VIETII” fostului sef pesedist n.n.) 
Înlăturarea acestei sentințe, scrie nea Popica, a fost obiectivul dlui Dragnea vreme de 2 ani si jumătate. Tot ce a făcut dl Dragnea a fost subsumat acestui proces. Un proces despre ce? Despre un matrapazlâc odios (!?), bani luați de la copii și dați la partid, (Cum dreaq, băi nea cristi ai putut inventa asemenea trăznită „acuzație”de ziarist retardat?).
Trăznaie despre care nu s-a pus problema niciun moment că  ar fi reală. Singura motivare, absolut explicabilă pe care a încercat-o Dragnea a fost – «eu nu cunosteam, toată lumea angajata in C.J. –care se apropie de 500 persoane – și nici de la direcția respectivă, ce făcea aceasta, fără ca eu să știu». Ce raspunde scrășnitul asta de nea Popica, care este atîa de otrăvit că de se musca din greșeală de deget, se auto-otrăveste”: 
Mă întreb dacă exista în țara asta fie si un pesedist feroce care să nu își fi spus în sinea lui că era imposibil ca Dragnea, jupânul absolut al judetului și seful partidului, să nu fi știut de acest matrapazlâc odios”, a spus prosteste Cristian Tudor Popescu. Și a continuat și mai aberant:.„Fără această formidabilă replică politica, această trezire la acțiune a poporului român, nu știu ce s-ar fi întâmplat în continuare cu noi toți”.
„Pentru mine era cât se poate de evident că Dragnea era vinovat, dar justiția ar fi putut să nu facă dreptate în acest caz dacă Dragnea reușea ce a avut de gând.Modul în care a fost guvernat județul Teleorman de către Liviu Dragnea s-a transferat la nivelul întregii Românii. Matrapazlâcul ăsta odios s-a multiplicat în multe alte matrapazlâcuri la fel de stupefiante și de teribile la nivelul întregii țări și la nivelul Europei!”. 
Băi dilimane, vino-ți în fire ! Dar ce urmeaza, e si mai tare;
Cititi si va cruciti: Acest domn a reușit ca vreme de 2 ani și ceva să îsi transfere năravurile de jupân de județ până în capitalele europene, să audă oamenii aceia despre lucrurile pe care a fost capabil să le facă acest om care a condus România în acest timp.
Fără această formidabilă replică populara, această trezire la acțiune a poporului român, nu știu ce s-ar fi întâmplat în continuare cu noi toți, și poate că Dragnea ar fi putut să își continue netulburat matrapazlâcurile. 
Vedeti, Dragnea nici măcar nu a reușit să fie o canalie de mari proporții, a rămas o lichea umflată până la sfărșit”, a spus jurnalistul. 
Cristian Tudor Popescu a subliniat că aceste declarații ar dori să fie 
„ultimele refereri la această persoană, doi ani și jumătate am fost silit”.
Să-l auzim: „N-am reușit să mi-l imaginez până acum pe Liviu Dragnea în cătușe, sau o imagine care mi-a plăcut întotdeauna în legătură cu inși de acest soi: să fie băgat, împins de cap, îi pune polițistul mâna pe cap și îl împinge. Nu am reușit să îmi imaginez așa ceva. Nu știu cum se va întâmpla, cum îi va trimite Camen Dan polițiștii să-l ridice.
Probabil se va preda, pentru a-și executa pedeapsa. Sunt sigur că nu își va băga unghia în gât ca fostul său șef, Adrian Năstase”,a subliniat jurnalistul.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.