CRISTIAN PREDA SE VREA PREZIDENTIABIL PDL… PESTE DECIZIA PDL!

CRISTIAN PREDA SE VREA PREZIDENTIABIL PDL… PESTE DECIZIA PDL!

0 85
Inca pe cand era CONSILIERUL LUI BASESCU, prof. Preda – cel mai ''incrancenat" buldog al PDL (nu Blaga!) a declarat ritos ca " PARTIDUL are nevoie urgentă de un candidat la prezidenÅ£ialele din 2014 care să fie "necruţător" cu candidatul USL Crin Antonescu.
Orice vorbă bună pentru acesta sau pentru liberali venită de la PDL subminează de fapt relansarea partidului", spunea europarlamentarul Cotroceniului. Omul, cum prinde un microfon, vrea sa fie si mesianic: "Orice vorbă bună despre PNL venită dinspre PDL e o subminare a şanselor de relansare a principalului partid de opoziţie".
Nu doar pentru că PNL ÅŸi PDL îÅŸi dispută electoratul de centru-dreapta, dar ÅŸi pentru că peneliÈ™tii au un candidat la prezidenÅ£iale care are ÅŸanse mari doar fiindcă e deocamdată… singurul care-ÅŸi asuma competiÅ£ia", a scris si pe blog, europarlamentarul PDL Cristian Preda.
Om dintr-o bucata si pus…cam tarzior pe cariera, stie ca trebuie sa-i faca placere lui Basescu (fara de care el n-ar exista…). Si atunci se autopropune: PDL are nevoie urgentă de un candidat la prezidenÈ›iale care să fie necruţător cu Antonescu, nu curtenitor ÅŸi amabil.
Se da fara jena razboinicul luminii in PDL, desi, se stie bine, nu prea e inghitit pe-acolo tandemul Macovei-Preda!
Ideea refacerii AlianÅ£ei DA este "o reverie", zice Preda, danadu-i la geoale contracandidatului M.R.U., deoarece scrutinul prezidenÅ£ial din 2014 nu va fi decis de aceasta minoritatate care se auto-identifică …idilic de dreapta. De unde!
Preda stie bine si va trebui sa accepte ca, pana la urma, tot candidatul lui BASESCU va avea prioritate! IIar acesta va fi acelasi ascultator Emil Boc, care numai cu electoratul din Cluj va aduna mai multe voturi decat Preda.
MRU este un cal mort, doar el nu stie…
Preda spera sa mai detina insa un AS in maneca: "Dacă PSD va avea un candidat, lucrurile vor arăta, desigur, altfel. Deocamdată, însă, ar trebui să ne confruntăm cu Antonescu, nu să-i întreÅ£inem narcisismul!", a conchis "hotarat" Preda. Dar astea-s vorbe!
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.