Cristian Mihailescu promite sa-l aduca pe Costel la Brasov

Cristian Mihailescu promite sa-l aduca pe Costel la Brasov

0 65


Intr-o emisiune televizata, chiar inainte sa inceapa transmisiunea directa a Galei a 7-a a Conscursului Hijos de Babel, Directorul Operei brasovene, Cristian Mihailescu a facut o propunere emotionanta: daca Busuioc, Costel al nostru castiga, il va aduce sa cante oe scena Operei din Brasov. Si celebra sotie a lui Mihailescu, soprana Felicia Filip, “regina Traviatei”, este dispusa sa il ajute pe Costel. Daca …el are timp.


Fantastica desfasurare de noblete sufleteasca si modestie, aseara, pe Romantica. Vazandu-i pe cei doi cu pumnii stransi pentru Costel si cu zambetul pe buze nu puteai decat sa-i multumesti lui Dumnezeu ca avem asemenea oameni de valoare printre noi.


Si urmarind Gala si vazand imaginile din culise, cu un Costel, nu increzut pentru cele 6 victorii anterioare, ci dornic sa invete mai mult si nemultumit de prestatiile care lasa cu gura cascata pe toata lumea, ascultandu-l interpretand La donna e mobile, cu care a castigat si aceasta a 7-a gala, semifinala concursului, iarasi nu aveai altceva de facut decat sa-i multumescti lui Dumnezeu ca i-a gasit calea afirmarii lui Costel.


Cred ca Opera din Brasov va fremata de aplauze, cand Pavarotti al nostru, ne va canta si incanta cu glasul sau.


Multumim Costel, multumim Felicia Filip, multumim Cristian Mihailescu.


?


Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.