Cristian Macedonschi îl va (re)aduce pe vloggerul nr.1 din lume Mark Wiens...

Cristian Macedonschi îl va (re)aduce pe vloggerul nr.1 din lume Mark Wiens la Braşov

0 104

La sfârşit de an consilierul local Cristian Macedonschi promite o promovare la cel mai înalt nivel pentru orașul de la Poalele Tâmpei. Respectiv prezenţa lui Mark Wiens – vloggerul nr. 1 pe cea ce înseamnă #FOOD & #TRAVEL – cu o medie de peste 5.000.000 de vizualizări pe articol promovat – la Braşov.

Amintim că Mark Wiens a mai fost în această vară tot ca oaspete al unui turneu organizat de Macedonschi la Brașov, când a şi realizat un film de promovare a experienței trăite la Poalele Tâmpei.
Este de așteptat ca grație inițiativei consilierului local FDGR, într-o singură zi Brașovul să se bucure de o promovare pe care autorităţile de la SC Primăria Scripcaru SA o realizeză într-un an!

Cristian Macedonschi a scris pe pagina de Facebook. „Cadoul meu de sfarsit de an pentru Brasov si brasoveni este filmul de promovare a Brasovului turistic si culinar creat renumitul Mark Wiens – vloggerul nr. 1 in lume pe #FOOD & #TRAVEL care a fost postat astazi de canalul sau de youtube.
A fost o mare onoare pentru mine sa fiu ghidul renumitului vlogger prin Braşov şi sunt convins ca prin el vom atrage mii de pasionati culinari de pe tot globul sa ne viziteze.

Mark Wiens are peste 5.000.000 de urmaritor pe youtube iar in 10 zile va avea aproximativ 1 milion de vizualizari! Va doresc vizionare placuta si va rog sa dati share la acest material excelent”.
Iulian Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.