Cristian Iordanescu tot decan al Baroului Bucuresti

Cristian Iordanescu tot decan al Baroului Bucuresti

0 185

?


Avocatul Cristian Iordanescu (reales) isi pastreaza functia de decan al Baroului Bucuresti, in urma alegerilor desfasurate la Palatul Parlamentului, la sfarsitul saptamanii trecute.


Am preluat aceasta stire doar pentru ca, noul si totodata vechiul decan reales, Cristian Iordanescu, doreste sa inceapa noul mandat cateva cu proiectele


extrem de ambitioase.


Cristian Iordanescu: Sa finalizez niste proiecte care sunt in curs de derulare si care se refera explicit la modernizarea si imbunatatirea conditiilor de practicare a avocaturii in Romania, pe de o parte, iar pe de alta parte, cel mai important proiect la care lucram e un proiect anuntat acum trei ani de zile, care este in dezbatere publica si vizeaza restructurarea sistemului judiciar romanesc. Aici, avem sprijinul Baroului american, cu care o sa ma intalnesc in luna iulie. Urmeaza unul si mai important, este vorba de Congresul Uniunii Internationale a Avocatilor de la anul, care, pentru prima data, se desfasoara in estul Europei.


O alta actiune importanta va fi sa restructuram complet propriul nostru sistem, adica avocatura (n.n.). Avocatura bucuresteana a dat un semnal extraordinar al fortei pe care-l realizeaza aceasta profesie, prin prezenta, pentru prima data, cu eforturi deosebite, a aproape 4.000 de oameni la Palatul Parlamentului. Este o desfasurare de forte pe care nici o alta profesie din Romania nu o poate face.


Asteptam si vom urmari realizarea acestor importante deziderate a JUSTITIEI ROMANE: modernizarea si imbunatatirea conditiilor de practicare a avocaturii in Romania, si restructurarea sistemului judiciar.


Pe toti ne afecteaza aceasta JUSTITIE care se ingroapa tot mai mult in dosare si injustitie.


?


Horia D.R.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.