Cristi Borcea a depus actele de divort

Cristi Borcea a depus actele de divort

0 100

Cristian Borcea unul din finantatorii echipei Dinamo Bucuresti, a anuntat ca divorteaza de Mihaela sotia lui. Proaspat intors de la Miami, Cristi Borcea a luat o decizie importanta in viata sa la doua zile de la victoria cu Steaua. Borcea se desparte oficial de sotia sa Mihaela, cei doi depunand astazi actele de divort. Anuntul vine neasteptat si intr-un moment sensibil in care Borcea pretinde ca el si consoarta sa se lupta cu o intoxicatie cu mercur.

Cei doi si-au propus o despartire pe cale amiabila, motiv pentru care si-au ales acelasi avocat, Lilica Poppa.

„Clientii nostri precizeaza ca hotararea de a divorta a fost luata de comun acord. Atat despartirea cat si partajul vor avea loc pe cale amiabila. Documentele necesare au fost depuse astazi 27.04.2011, la Judecatoria Buftea. Actiunea nu influenteaza in nici un fel, grija si preocuparea domnului Cristian Borcea si a sotiei sale, doamna Mihaela Borcea, pentru viitorul copiilor lor, dorind ca acestia nu aiba de suferit”, se arata intr-un comunicat de presa al casei de avocatura Poppa.

In urma casniciei dintre Cristi si Mihaela Borcea au rezultat trei copii, Patric (13 ani), Antonia Melissa si Mihai Angelo (gemeni in varsta de 7 ani).

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.