Crin Antonescu: … Voiculescu e infinit mai putin contestat decat Boc

Crin Antonescu: … Voiculescu e infinit mai putin contestat decat Boc

0 67

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat, luni seara, ca o alianta electorala cu Partidul Conservator (PC) „nu este o ipoteza exclusa”, iar presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, este un personaj mult mai putin contestat decat actualul premier Emil Boc sau decat Traian Basescu, relateaza Agerpres.
„Nu e o ipoteza exclusa (o alianta electorala cu PC – n.r.), dar problema asta nu s-a pus. Eu am urmarit de multa vreme si programele si discursurile politice ale conservatorilor. (…) Vad lucruri destul de compatibile, dar, repet, aceasta chestiune nu s-a pus”, a spus Antonescu la TVR.
Intrebat daca nu cumva crede ca o astfel de alianta ar dauna imaginii PNL, Antonescu a negat.
„Domnul Voiculescu nu e singurul personaj contestat din politica romaneasca, e infinit mai putin contestat decat Boc, Basescu sau doamna Udrea. Din punctul meu de vedere, cu domnul Voiculescu ca senator, pentru ca nu mai e presedinte de partid, desi e limpede ca are o influenta majora acolo, nu am avut pana in acest moment puncte de nedepasit”, a spus Antonescu.
De asemenea, intrebat daca PC ar fi un partid frecventabil in optica liberalilor, liderul PNL a raspuns ca da, PC este „categoric cel mai frecventabil partid dintre cele trei”.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.