Crin Antonescu: Victor Ponta candidatul USL pentru premier

Crin Antonescu:
Victor Ponta candidatul USL pentru premier

0 89

Uniunea Social Liberala il va propune pe liderul PSD, Victor Ponta, pentru functia de premier, daca actualul premier va demisiona, a declarat, joi, la Piatra Neamt, presedintele PNL, Crin Antonescu.
Afirmatia a fost facuta intr-o conferinta de presa, pe care Crin Antonescu a sustinut-o la sediul PNL Neamt si dupa ce liderul liberal a fost intrebat pe cine sustine USL pentru functia de premier, relateaza Agerpres.
„USL vorbeste foarte clar de un partaj. Candidatul la presedintie apartine unui partid, iar la functia de premier celuilalt, dar nu este o decizie luata. Daca Boc demisioneaza, USL face propunerea de candidat si foarte probabil va fi Victor Ponta. Nu acceptam nici pe Mihai Tanasescu si nici alta propunere a presedintelui Basescu”, a precizat Crin Antonescu.
Intrebat ce expertiza economica are Victor Ponta pentru functia de premier, liderul PNL a raspuns: „Are aceeasi expertiza ca Boc, Tariceanu, Nastase sau Jacques Chirac, cand a castigat primaria Parisului. Nu scrie nicaieri ca premierul trebuie sa fie expert, ci un om politic cu o sustinere politica solida”.
Crin Antonescu a confirmat ca USL pregateste pentru luna iunie o motiune de cenzura impotriva Guvernului.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.