Crin Antonescu: Traian Basescu un modest mahalagiu

Crin Antonescu: Traian Basescu un modest mahalagiu

0 105

Asa cum era de asteptat nici Basescu nu a aflat direct si nici consilierii nu i-au spus ca Antonescu il asteapta sa clarifice cine este mai securist in lumea politica romaneasca.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, nu se declara dezamagit de lipsa de reactie a lui Traian Basescu, caruia i-a cerut sambata sa clarifice, in termen de 48 de ore, referirile legate de colaborarea cu Securitatea, si a spus ca acest lucru este specific unei „atitudini de modest mahalagiu”.
Antonescu a precizat ca termenul pe care l-a acordat expira in jurul orei 13.00, dar lipsa unui raspuns nu-l dezamageste.

„Nu ma dezamageste reactia presedintelui, e un om care pescuieste in ape tulburi” si care „a compromis Romania si pe plan extern datorita unei atitudini de modest mahalagiu”.
Liderul PNL a afirmat, inainte de inceperea Delegatiei Permanente care are pe agenda validarea aliantei cu PC, ca a considerat ca e „ceva sanatos” sa raspunda direct la „insinuarile” presedintelui Traian Basescu, cel care a comentat aceasta alianta drept o colaborare intre „Felix cu Porumbacu, Porumbelul, sau cum, cu … nu stiu… aaa, cu domnul Crin Antonescu, da”.
Crin Antonescu s-a declarat insa dezamagit de reactia presei si a liderilor de opinie, care ar fi avut datoria, in opinia sa, sa puna presiune si asupra presedintelui Traian Basescu, pentru a clarifica sugestia unei colaborari cu Securitatea.
„Vad doar comentarii in care e elogiata istetimea, golania presedintelui” si „o indiferenta care e promiscuitatea in care se scalda societatea romaneasca cu marii ei moralisti cu tot”, a mai spus seful PNL.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.