Crin Antonescu si sinuciderea sotiei sale

Crin Antonescu si sinuciderea sotiei sale

0 58

„…Ieri, in blocul situat in centrul Capitalei, in care locuia familia Antonescu, era o liniste apasatoare. Urmele de sange zaceau inca pe asfalt, indicand locul unde Aurelia Antonescu si-a gasit sfarsitul. Din cand in cand, din scara imobilului ieseau si intrau persoane intristate, rapuse de durere, imbracate in doliu. Rudele apropiate nu au dorit sa comenteze tragicul eveniment, mai ales din dorinta de a proteja unicul copil al familiei, Irina, in varsta de 3 ani. Aurelia Antonescu a suferit patru interventii chirurgicale complicate, ultima dintre ele avand loc acum trei saptamani. Soferul familiei Antonescu a spus ca femeia s-a aruncat in jurul orei 06.00 dimineata, de la balcon, din cauza chinurilor mari. „A descoperit ca e bolnava de cancer acum trei ani. De atunci, s-a straduit sa invinga boala, dar se vede ca nu a reusit. „Aurelia Antonescu era doctor psiholog si lucra la Spitalul Gheorghe Bagdazar din Bucuresti. Pacientii ii deplang moartea si spun ca a fost o persoana extraordinara, care, prin sfaturile si terapiile sale, a ajutat multi oameni aflati la ananghie.

„Un om care a suferit cumplit”
Ieri dimineata, trupul neinsufletit al Aureliei a fost dus de la Institutul National de Medicina Legala la Capela Cimitirului Bellu. La ora 13.20, Crin Antonescu a sosit, insotit de cativa apropiati, la locul unde, astazi, va avea loc slujba de inmormantare. Vizibil afectat, fostul ministru al tineretului si sportului a avut puterea sa stea de vorba, pret de cateva momente, cu noi. „Nu mai pot sa zic nimic in astfel de momente. Este un cosmar intim, chiar daca este al unei persoane publice. Nu vreau sa expun moartea nimanui. Acesta este un om care a murit dupa o suferinta cumplita si poate nu ar fi vrut sa o vada o tara intreaga asa cum este acum. Cand voi muri eu, puteti sa faceti cate poze vreti, dar acum nu vreau sa hotarasc eu in locul altuia.”

Vegheata de matusa ei
Langa sicriu a stat in permanenta matusa Aureliei, Georgeta Popa. Batrana ne-a spus ca a aflat despre moartea fulgeratoare de la fratele ei, tatal celei care s-a sinucis. „Am auzit ce s-a intamplat in dimineata cu pricina. Suferea de ceva timp de cancer ovarian, iar acum boala se intinsese in tot corpul. Totul a pornit la nasterea micutei, cand Aurelia a suferit o operatie de cezariana. Familia este socata de hotararea tinerei noastre copile. Chiar daca se chinuia ingrozitor, nu ne asteptam sa isi ia viata….”

Preluat de pe: www.gardinul.ro 2004-07-03

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.