Crin Antonescu: Romania nu trebuie sa importe produse agricole, ci sa exporte!

Crin Antonescu:
Romania nu trebuie sa importe produse agricole, ci sa exporte!

0 91

Presedintele Partidului National Liberal (PNL), Crin Antonescu, a declarat duminica, la Botosani, ca Romania trebuie sa puna in valoare principala sa avutie, agricultura. Prezent la Targul de miei si pielicele de la Statiunea de Cercetare-Dezvoltare Ovine si Caprine de la Popauti, Antonescu a subliniat ca valorificarea potentialului agricol national este cu atat mai necesara in conditiile in care omenirea este amenintata de foamete.
„Romania nu este o tara care trebuie sa importe produse agricole, ci trebuie sa exporte produse agricole. Intr-o lume care se teme de amenintarea foametei peste zece sau 20 de ani, in Romania, autoritatile ei, guvernele ei, autoritatile ei locale trebuie sa puna in valoare aceasta avutie nationala care este agricultorul roman, pamantul romanesc, septelul romanesc si forta de munca si traditia la romani”, a afirmat Antonescu.
Liderul liberal, care a vizitat toate standurile de animale si a discutat cu crescatorii de animale, a spus ca solicita autoritatilor „sa protejeze, sa sustina si sa incurajeze producatorul agricol”.
Targul de miei si pielicele a fost organizat de filiala din Botosani a PNL. El a reunit zeci de producatori agricoli din judetul Botosani, dar si din judetele Suceava, Iasi si Vaslui, care au expus animale, produse agricole si agroalimentare, utilaje agricole si produse artizanale.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.