Crin Antonescu ii arunca manusa lui Geoana

Crin Antonescu ii arunca manusa lui Geoana

0 55

Dupa confruntarea de la Cluj cu Traian Basescu, confruntare din care, marea majoritate a analistilior politici considera ca a iesit invingator la puncte, Crin Antonescu, acesta a prins curaj in fortele proprii si ii arunca manusa lui Mircea Geoana.
Prezent in campanie electorala la Piatra Neamt, Crin Antonescu a lansat un atac usturator la adresa candidatului la presedintie din partea PSD. In plina verva, presedintele PNL a spus ca il roaga pe Viorel Hrebenciuc sa-i „dea voie” lui Geoana sa participe la o confruntare electorala cu el. Cu un usor aer de superioritate, dupa confruntarea cu Basescu, Antonescu a reiterat ca, in turul doi trebuie votat adversarul lui Basescu, iar, in cazul in care Geoana intra cu el in turul doi, acesta va pierde. „Il rog pe domnul Viorel Hrebenciuc, cu tot respectul, sa-i dea voie domnului Mircea Geoana sa vina si domnia sa la o confruntare. Nu poti pretinde sa fii presedinte al Romaniei fara sa doresti sa te confrunti decat cu Traian Basescu, iar cand Traian Basescu te invita sa fugi la Macin”, a declarat Antonescu.
Mai mult, candidatul PNL si-a exprimat speranta ca Romania sa termine „o data pentru totdeauna cu amandoi” (referire directa la Traian Basescu si Mircea Geoana), mentionand ca isi mentine afirmatiile privind votarea oricarui adversar a lui Traian Basescu in turul doi. „Oricine sa fie in turul doi, dar nu Traian Basescu, adica in turul doi trebuie votat adversarul lui Traian Basescu si adversarul lui Traian Basescu in turul doi va fi Crin Antonescu”, a spus liderul liberal.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.