Crin Antonescu este candidatul PNL la presedintie

Crin Antonescu este candidatul PNL la presedintie

0 103

Delegatia Permanenta a PNL l-a desemnat oficial, sambata, la Brasov, pe Crin Antonescu, candidat la presedintia Romaniei. Votul a fost secret si s-au inregistrat 175 de voturi pentru si 3 impotriva, a declarat Ludovic Orban.
Antonescu: Nu candidez la presedintie ca sa scap de puscarie
Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat ca nu candideaza la presedintia Romaniei ca sa scape de puscarie, ca sa nu fie dat jos de propriul partid sau pentru o zi de glorie, ci pentru a-i reprezenta pe oameni. El a spus ca nu candideaza pentru a scapa de puscarie sau pentru a nu fi dat jos de propriul partid, ci pentru a-i reprezenta pe romani.
„Eu nu candidez la presedintia Romaniei ca sa scap de puscarie, si nu candidez la presedintia Romaniei ca sa nu ma dea jos propriul partid. Eu nu candidez la presedintia Romaniei pentru a avea o noapte de glorie si cinci ani de rusine, eu candidez pentru a reprezenta oameni ca voi si ca atatia altii care vor veni alaturi de aceasta speranta”, a mentionat presedintele PNL.
Participarea presedintelui Basescu la lansarea eurocandidatilor PDL nu a trecut neobservata de catre liberali. PNL prin vocea lui Orban a spus ca incepe sa ii fie „din ce in ce mai indiferent ce va face Traian Basescu”.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.