Crin Antonescu despre alegerile din Colegiul 1

Crin Antonescu despre alegerile din Colegiul 1

0 54

Intr-o intalnire a mai marilor PNL,care a avut loc ieri, seful liberal, Crin Antonescu, a afirmat ca este necesara o rezistenta in fata imposturii, incompetentei, nesimtirii, clientelismului ºi nepotismului, asta apropos de candidature lui Prigoana Jr. din partea PD-L.
Totodata, liderul PNL a facut un apel la alegatorii bucuresteni din Colegiul 1 pentru a veni la vot si a raspunde la ce se intampla in Romania.
„E clar ca in fata acestei ofensive a incompetentei, imposturii, clientelismului, nepotismului si nesimtitrii, intr-un cuvant, trebuie sa rezistam. Obligatia PNL este de a fi un partid politic de opozitie radicala fata de aceasta ocupatie pe care Romania o suporta in aceste momente. Primul pas pe care il facem in acest sens este sa ne sustinem candidatul la alegerile partiale din Colegiul 1 din Capitala, pentru locul de deputat. Alegerile au o semnificatie speciala, nu doar pentru ca orice post de parlamentar este important intr-o democratie, si pentru ca este un prilej ca alegatorii din acest colegiu sa dea un raspuns la ce se intampla in Romania”, a spus presedintele PNL.
El a adaugat ca partidul pe care il conduce este alaturi de candidatul Radu Stroe in lupta din Colegiul 1.
„Nu intamplator, cei doi candidati care se infrunta simbolizeaza foarte bine cum gandesc cele doua partide sa faca politica si care sunt valorile pe care le pretuiesc si le propun pentru reprezentarea politica a societatii. Suntem cu totii alaturi si implicati alaturi de Radu Stroe, un om politic care nu candideaza in numele tataului sau si pentru a i se intoarce datorii financiare si mediatice din campania electorala”, a spus Antonescu.
Fostul candidat la presedintia tarii a facut totdata un apel la alegatorii bucuresteni „sa dea un raspuns clar celor care au ajuns sa creada ca in Romania se poate face orice”.
„Bucurestiul a aratat inca de la alegerile prezidentiale ca vrea altceva si este momentul ca si in aceste alegeri partiale sa isi exprime voinþa. Trebuie ca domnii Basescu, Boc, Prigoana, tata, fiu, toatã clientela care pare sa nu mai aiba nicio limita a PD-L, sa inþeleaga ca Romania isi cauta valorile si in directia bunului simt, a competentei si onoarei”, a conchis Antonescu.
Mai trebuie aratat ca liderul panelist este in continuare manios foc pe portocalii, iar in timpul discursului de ieri numai nu s-a apucat sa roteasca vreun palos sau vreo barda pe deasupra capului.Insa acest gest, daca ar fi fost facut, nu ar fi mirat pe nimeni, tinand con de starea in care a ajuns sa fie tara si de lipsa de capacitate si interes a pedelistilor de a o scoate la liman.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.