Crin Antonescu ataca tot mai dur

Crin Antonescu ataca tot mai dur

0 121

Antonescu a afirmat recent despre Stolojan ca este o rusine pentru noi si pentru politica
„Stolojan este o rusine atat pentru noi, ca l-am pus presedinte, cat si pentru politica”, a afirmat Antonescu, referindu-se la vremea cand Stolojan facea pe liberalul national, adica inainte de a fi atins pe umeri de lacrimile lui Basescu.
„Domnul Stolojan este un om care nu mai stie ce vorbeste. A vrut sa candideze la sefia statului si, cand milioane de romani credeau in el, a anuntat ca se retrage ca este bolnav. A amutit o vreme, pentru ca apoi sa iasa dupa o usita a Palatului Cotroceni ca un soricel vioi. A cerut votul romanilor, in 2007, sa mearga in Parlamentul European, le-a luat votul, a plecat si nu am auzit nimic despre el o perioada. A plecat dupa doua luni. A venit iar in fata romanilor si le-a cerut sa voteze chestia portocalie, care era cam maro, ca el va fi premier. Au votat romanii si l-au vazut pe Stolojan intrand pe o usa ca prim-ministru si iesind pe alta, fara sa mai fie seful Guvernului. Acum vrea din nou in PE. Si, ca sa castige votul romanilor, minte iar. Daca face astfel de afirmatii cum ca au fost devalizate finantele si cine atie ce altceva, Stolojan ar trebui sa vina cu justificari pentru ca este economist. Ar trebui sa vina cu argumente. Dar el vine si latra ca un caine de propaganda al Palatului Cotroceni”, a declarat Crin Antonescu
Nici presedintele Traian Basescu n-a scapat de atacurile dure ale liberalului. Potrivit lui Antonescu, daca seful statului va obtine un al doilea mandat, tara nu va mai avea Guvern sau Parlament.
„Traian Basescu isi va face propriul Guvern, unul personal. Nu va mai exista nici Parlamentul, care va deveni Marea Adunare Nationala”, a afirmat presedintele PNL, sustinand ca are un singur scop: sa scape tara de Traian Basescu, in care nu are niciun fel de incredere, nici ca presedinte, nici ca om politic.
„Refuz sa analizez orice situatie cu Traian Basescu presedinte. Nu am nicio incredere in Traian Basescu ca presedinte si politician. Niciodata nu a construit ceva si niciodata nu si-a respectat promisiunile facute. Pana acum s-a tot plans. Cand a fost ministru al Transporturilor ca nu i se dau bani, ca daca ar avea ar face minuni, cand a fost primar ca nu are Consiliul General, cand a devenit presedinte ca nu a avut Parlamentul si Guvernul de partea sa. Acum are totul de parea lui si Parlamentul si Guvernul si lucrurile merg rau. Din ce in ce mai rau”, a incheiat Antonescu.
Poti sa nu-i dai dreptate lui Crin Antonescu in cele afirmate? Trebuie sa fii ori prea chior, ori pierdut prin zone de munte neelectrificate, ori sa fii pedelist infocat ca sa nu fi vazut, de-a lungul anilor, evolutia si ascensiunea lui Basescu si, mai ales, modul acestora. In ce il priveste pe Stolojan, oare la ce partid se va transforma, daca Basescu nu iese presedinte? Ce fund va mai pupa el? Ca pe al lui Iliescu l-a pupat, la fel si pe cel liberal, dupa care l-a tentat cel basescian. Care poponet urmeaza?

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.