Creste numarul rebransatilor la Tetkron

Creste numarul rebransatilor la Tetkron

0 106
10 agenti economici importanti discuta cu Tetkron bransarea la sistemul cetralizat de incalzire. La capitolul consumatori casnici, brasovenii au constatat ca facturile din acest an sunt la nivelul celor de anul trecut, dupa ce pretul gigacaloriei a fost mentinut la Brasov la valoarea de 198,5 lei. Cei care isi achita facturile in termen de 15 zile beneficiaza de un discount de aproape 15%.
Brasovenii racordati la sistemul termic gestionat de Tetkron platesc anul acesta pentru incalzire la nivelului anului trecut, preturi rezonabile pentru incalzire. In medie, factura de incalzire fost in luna decembrie de 113 lei pentru o garsoniera, 227 de lei pentru un apartament cu 2 doua camere si 281 de lei pentru unul cu trei camere .
Facturile rezonabile se datoreaza si faptului ca pretul gigacaloriei de 198,5 lei a ramas neschimbat la Brasov. Mai mult, cei care isi platesc facturile in termen de 15 zile se beneficiaza si de un discount de 14,36%, spune Sorin Mateciuc, sef Departament Distributie-Furnizare, Tetkron.
Sumele rezonabile din facturi si pierderile mici din reteaua administrata de Tetkron i-au determinat pe multi sa se rebranseze. Tetkron a primit solicitari de la persoane fizice, dar si de la 10 institutii si agenti comerciali mari, care doresc ca din sezonul viitor sa fie racordati la sistemul centralizat.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.