Covorul Elodiei este luat la puricat

Covorul Elodiei este luat la puricat

0 116

Cazul Elodia pare sa faca din nou valuri. Se pare ca ultimele descoperiri ale anchetatorilor sunt extrem de pretioase, iar acestia trateaza circumstantele cu toata seriozitatea de pana acum.
Acum cateva zile, intr-o rapa situata in Rasnov, in apropiere de Poiana Brasov, au fost descoperite niste lucruri care ar fi apartinut defunctei, respectiv, un sacou si un covoras.
Analizele de laborator in cazul lucrurilor descoperite in rapa de la Rasnov, despre care se banuieste ca au legatura directa cu disparitia avocatei brasovence Elodia Ghinescu, reprezinta prioritate zero pentru Politia Romana.
Specialistii in genetica au amanat alte expertize si se concentreaza acum asupra covorului in care se banuieste ca a fost infasurat cadavrul femeii, dupa cum informeaza sursele ziarului Cacan.
Specialistii au inceput deja sa scaneze suprafata acestuia, in cautarea unor eventuale fire de par, urme de sange sau de saliva. Cercetarile avanseaza destul de greu pe motiv ca, analiza unui centimetru patrat de covor necesita intre 10 si 12 ore de munca. „Este ca si cum ai verifica un teren de fotbal cu o lupa”, au explicat surse apropiate anchetei.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.