Covid 19 : Tot mai puține persoane revin în țară, din Italia...

Covid 19 : Tot mai puține persoane revin în țară, din Italia ; tot mai multe persoane solicită returnarea sumelor pentru vacanțele acontate în străinătate

0 67

Ultimele comunicate ale Grupului de Comunicare Strategică, arată următoarele : Vineri a fost confirmat un nou caz de coronavirus, în cazul unui bărbat de 40 de ani din Hunedoara, care a călătorit la Bergamo, Italia. Acesta este al nouălea caz din țara noastră. Bărbatul a fost deja internat la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara. Bărbatul se afla în izolare la domiciliu din 26 februarie, după ce a revenit în țară. El a făcut febră, iar joi i-au fost recoltate probe. A fost declanșată ancheta epidemiologică pentru identificarea tuturor persoanelor cu care s-a aflat în contact. De asemenea, 16 persoane se află în carantină la nivel naţional. Pentru alte 12.927 de persoane, a fost dispusă măsura autoizolării la domiciliu.

Vineri au fost înregistrate 86 de apeluri la numărul unic de urgenţă 112. Cele mai multe au fost efectuate din Timişoara – 14. De asemenea, în cursul zilei de vineri au fost efectuate 1.079 de apeluri la linia TELVERDE (0800.800.358) deschisă special pentru informarea cetăţenilor.
Totodată, primele termoscannere au fost instalate pe aeroportul Otopeni, iar în următoarea parioadă, toate aeroporturile din România vor fi dotate cu astfel de aparate, care să măsoare temperatura corpului persoanelor care ajung în țară.

Vineri au fost înregistrate 86 de apeluri la numărul unic de urgenţă 112. Cele mai multe au fost efectuate din Timişoara – 14.

Cetăţenii români din străinătate pot solicita informaţii la numărul de telefon +4021.320.20.20.

Trebuie menționat și faptul că tot mai puține persoane revin în țară din Italia, avioanele care sosesc din Peninsulă fiind aproape goale. Totodată, tot mai multe persoane care au angajat călătorii sau vacanțe în diferite zone ale Europei, pentru vacanța din vara viitoare, renunță la călătorii, solicitând să le se returneze banii pentru călătoria cu avionul sau pentru sejururile contractate

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.