Covasna vrea sa participe cu 3 milioane de euro in Aeroport

Covasna vrea sa participe cu 3 milioane de euro in Aeroport

0 433

Primarul Brasovului a avut discutii cu edilul din Sfantu Gheorghe si cu presedintele Consiliului Judetean Covasna. In urma acestora, cele doua entitati ar putea participa cu cate 3 milioane de euro, echivalentul a peste 7 procente fiecare, la construirea aeroportului

Procentele nesemnificative cu care judetul Covasna participa pana acum la proiectul Aeroportului s-au schimbat semnificativ. Primarul Brasovului a avut discutii cu edilul din Sfantu Gheorghe si cu presedintele Consiliului Judetean Covasna. In urma acestora, cele doua entitati ar putea participa cu cate 3 milioane de euro, echivalentul a peste 7 procente fiecare, la construirea aeroportului.
Problema participarii unitatilor administrativ teritoriale din Covasna la construirea aeroportului de la Ghimbav a fost ridicata in sedinta de plen de joi de catre consilierul local UDMR, Szente Ladislau.
Primarul George Scripcaru a purtat deja mai multe convorbiri cu edilii din judetul vecin. Acestia s-au aratat interesati sa implice si comunitatile pe care le reprezinta in construirea Aeroportului International de la Ghimbav.
In sedinta de joi a Consiliului Local, alesii au votat in unanimitate asocierea cu Consiliul Judetean Brasov in vederea continuarii lucrarilor la aeroport.
Dupa ce si Primaria Ghimbav se va asocia cu cele doua autoritati, vor trebui adoptate alte hotarari pentru asocierea Primariei Sfantu Gheorghe si a Consiliului Judetean Covasna in vederea finalizarii aeroportului.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.