Covasna Rally Winter la a saptea editie

Covasna Rally Winter la a saptea editie

0 113
Clubul Sportiv Auto Crono din Sfantu Gheorghe a anuntat ca va organiza sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, Covasna Rally Winter – Kremsmueller, raliu pe zapada ajuns la cea de-a 7-a editie.
Evenimentul sportiv se deruleaza in zilele de 19 si 20 ianuarie 2013, sambata fiind rezervata recunoasterilor, verificarilor administrative si tehnice, iar duminica intrecerilor propriu-zise, care iau startul la ora 8:30, din parcarea auto situata in centrul orasului Covasna.
Pana in jurul orei 17:00, cand este programata sosirea la acelasi loc de start, concurentii au de parcurs 215 km, din care 91, 6 km masurati de cele 9 probe speciale pe macadam cu zapada si gheata: speciala Comandau, ce va fi parcursa de 3 ori, si specialele Betasu, Darnau Mic si Papauti, cu doua treceri.
Inscrierea participantilor se poate face in limita a 50 de autovehicule, pana la data de 14 ianuarie (ora 20:00), la adresele autocrono@gmail.com sau office@autocrono.ro, in baza fisei ce poate fi descarcata de pe www.autocrono.ro, unde veti gasi mai multe detalii.
 
Cristinel Stavaru
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.