Covasna: Investitie de 60 milioane EUR

Covasna: Investitie de 60 milioane EUR

0 170

Un grup de omeni de afaceri austrieci intentioneaza sa investeasca 60 milioane EUR in urmatorii 5 ani, in judetul Covasna pentru constructia unui complex care va cuprinde un hotel, un centru de tineret, o strada cu magazine si locuinte. Investitia va fi asigurata 30% din fondurile proprii ale investitorului, iar restul prin credite bancare.
Ernst Pebal, managerul firmei Transilvanian Business Developement si reprezentantul investitorilor austrieci, a declarat ca spatiul unde va fi construit complexul se afla langa comuna Varghis. Lucrarile de constructie vor fi demarate in primavara anului viitor.
Proiectul se va numi Riverside si va cuprinde un hotel de 3 stele, cu 160 de camere, centru spa si wellness, bazin de inot, cafe bar si sali de conferinte, un centru de tineret cu centru de fitness, terenuri de fotbal, handbal sau volei, precum si o strada de shopping.
Totodata, inca se mai cauta investitori pentru un teren de golf care ar urma sa fie amenajat in apropiere de complexul Riverside, pe o suprafata de aproximativ 100 de hectare.
Pebal estimeaza ca investitia va fi amortizata in 12 ani.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.